WORKSHOPS & KURSER

MONOLOG WORKSHOP 13-14 juli, 2019
Denna workshop är utvecklad för skådespelare som vill få en fördjupad kunskap och förståelse för monologarbetet. Under en lördag och söndag i juli, arbetar deltagarna med egenvalda monologer. Genom fysiska övningar lyfter vi enskilt, i par och i grupp monologen från texten. Deltagarna utforskar karaktärens inre liv, dess konflikt och vad som driver denne framåt. Målet med denna workshop är skapa förutsättning för deltagarna att få verktyg för att hitta autenticitet, ärlighet och sanning i sina framföranden.

DATUM
13 juli, 2019 kl. 10:00 – 13:00
14 juli, 1019 kl. 10:00 – 13:00

PLATS
Roslagsgatan 19
113 55 Stockholm

workshopledare: Malin B. Erikson

min antal deltagare: 6
max antal deltagare: 8

Klicka här för att läsa mer om denna workshop.

 

MONOLOG WORKSHOP
Det här är workshopen för dig som planerar att söka till scenskola /teaterskola i Sverige eller utomlands. Under  två lördagar kommer vi arbeta med deltagarnas egenvalda och/eller förelagda monologer. Genom fysiska övningar kommer vi enskilt, i par och i grupp lyfta monologen från texten. Vi kommer utforska karaktärens inre liv, dess konflikt och vad som driver hen framåt. Vårt mål är att hitta autenticitet och att du som deltagare känner dig trygg och grundad I ditt framförande. Du kommer behöva kunna din/a monolog/er utantill.

Worskhopen passar även dig som inte söker till scenskola men som vill få verktyg till att kunna fördjupa ditt arbete med monologer.

workshopledare: Malin B. Erikson

min antal deltagare: 6
max antal deltagare: 8

Plats: Gotlandsgatan, Södermalm
Datum: 26/1  & 2/2
Tid: kl. 10-13
Pris: 1250 kr (inkl. moms)

Sista anmälningsdag: 20/1

Frågor och anmälan görs till: info@scenstudiosthlm.se

 

TEATER INFÖR GYMNASIET 6/2, 13/2, 20/2 & 6/3 
Det här är kursen för dig som bestämt dig för att söka till en gymnasieskola med teaterinriktning och vill komma bra förberedd. Under kursen kommer du att få arbeta med en scen du valt själv eller fått förelagd. Du kommer att också att få jobba med improvisationer och teaterövningar i grupp.  Mer information och länk till anmälan hittar du här. 

DEVISING – ATT SKAPA SCENKONST TILLSAMMANS 29-31/3
Det här är en intensiv, utvecklande, utmanande och rolig workshop där vi under en helg, 29-31 mars skapar en föreställningen genom devising metoden. Deltagarna i denna workshop bildar en ensemble som genom fysiska övningar och yttre stimuli skapar en ca 20 min föreställning som presenteras på söndagskvällen.  Som inspiration till denna workshop finns bla de engelska teaterkompanierna Frantic Assembly och Pants on Fire.  Mer information och länk till anmälan hittar du här. 

 

NYHETSBREV
Håll dig uppdaterad om kommande workshops genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få senaste uppdatering om workshops, events och erbjudanden (vi försöker vara sparsamma och inte skicka ut nyhetsbrev allt för ofta. Du kan när som helt avsluta din prenumeration)