TESTIMONIALS


  “Som skådespelare känner jag mig väldigt inkluderad i arbetet med Malin som coach. Det är inspirerande, lärorikt och oerhört kul att ta sig an textanalys och karaktärsarbete tillsammans med Malin och en trygghet att ha hennes kunskap och vägledning till hjälp. Hennes kunskap är bred och hon besitter en fin känsla för att hitta vad just jag behöver för att hitta rätt i min gestaltning. Andning, röst, rörelse, fokus, närvaro, textinlärning o.s.v. – hon har effektiva övningar och verktyg för allt, som hon frikostigt delar med sig av.
Hennes kunskap om att använda kropp och rörelse för att grunda sig och hitta rätt i karaktären har varit speciellt värdefullt för mig personligen.
Malin har gett mig en större insikt om att det är i oss själva och våra unika personligheter som vår största styrka som skådespelare ligger. Och det är med den känslan i grunden som hon med sin coaching under professionella former skapar en lekfull och kreativ miljö där en vågar utforska utan några begränsande föreställningar om vad som är ”rätt” eller ”fel” inom skådespelande. Och jag kastar mig gladeligen ut och bryter upp en inövad gestaltning med något helt nytt och annorlunda för att se om jag landar i något som plötsligt känns helt rätt, eller kanske helt fel. För jag har lärt mig av Malin att något bra kan komma ur vilken övning eller idé som helst, och med hennes coaching hittar vi alltid fram till något som i slutändan känns bra, kul, inspirerande och äkta.
Efter varje coaching med Malin har jag känt mig välförberedd, lugn och förväntansfull inför audition.”

Christian Myrén


 

“Första gången jag mötte Malin var då jag gick hennes workshops i Embodied Acting. Jag tyckte mycket om Malins sätt att lära ut, hennes noggrannhet och fokus. Jag utvecklade mig i min fysiska närvaro på scen genom de tekniker hon lärde ut. Jag fick sedan chansen att arbeta vidare med Malin då hon regisserade Katitzi på Ormteatern 2017 och Reginateatern 2018. Malin har ett bra öga för helheten, är noggrann och kul att jobba med. Jag imponeras särskilt av Malins tålamod och förmåga att lyfta fram skådespelarnas kreativitet för att få ut det mesta ur en scen. Jag arbetar gärna mer med Malin.”

Ingrid Sonnerby Ljungestig


.

 

“Jag har arbetat med Malin både inför auditions och haft henne som regissör, och det som kännetecknar Malin mest är öppenhet. Malin ger utrymme för konstnärens egna val, hon har en värme och nyfikenhet som gör att hon är enkel att jobba med. Hon kan konsten att skapa ett tryggt rum med ramar av tydlighet och ärlighet. 

Jag är väldigt glad att fått jobba med Malin och önskar att det är många som ska få nöjet att arbeta med henne.”

Jannie Östergren


Fotograf: Agnes Myrehed