TESTIMONIALS

I first got to know Malin when she directed a play that I was a part of and later on I went to her for one on one coaching when I was applying for Drama School.
Applying to Drama school can be a very stressful process and it was obvious to me that I wanted to turn to Malin for help. Working with Malin is such a joy, she has the ability to bring out the best in you even on your worst of days both off and on stage.
What I love the most about Malin is that she is so enthusiastic and passionate about her work. She always finds the most clever ways to encourage you to make more creative and bold character choices and to step out of your comfort zone, (sometimes without you even realizing it, that is just one example of how good she is).
She always speaks her mind which is very reassuring for me as an actor and I know that I can trust her word. I could go on and on praising Malin but to keep it short let me just say this, she is outstanding.”

Rebecca Stomberg Lindstrom

“Som skådespelare känner jag mig väldigt inkluderad i arbetet med Malin som coach. Det är inspirerande, lärorikt och oerhört kul att ta sig an textanalys och karaktärsarbete tillsammans med Malin och en trygghet att ha hennes kunskap och vägledning till hjälp. Hennes kunskap är bred och hon besitter en fin känsla för att hitta vad just jag behöver för att hitta rätt i min gestaltning. Andning, röst, rörelse, fokus, närvaro, textinlärning o.s.v. – hon har effektiva övningar och verktyg för allt, som hon frikostigt delar med sig av.
Hennes kunskap om att använda kropp och rörelse för att grunda sig och hitta rätt i karaktären har varit speciellt värdefullt för mig personligen.
Malin har gett mig en större insikt om att det är i oss själva och våra unika personligheter som vår största styrka som skådespelare ligger. Och det är med den känslan i grunden som hon med sin coaching under professionella former skapar en lekfull och kreativ miljö där en vågar utforska utan några begränsande föreställningar om vad som är ”rätt” eller ”fel” inom skådespelande. Och jag kastar mig gladeligen ut och bryter upp en inövad gestaltning med något helt nytt och annorlunda för att se om jag landar i något som plötsligt känns helt rätt, eller kanske helt fel. För jag har lärt mig av Malin att något bra kan komma ur vilken övning eller idé som helst, och med hennes coaching hittar vi alltid fram till något som i slutändan känns bra, kul, inspirerande och äkta. Efter varje coaching med Malin har jag känt mig välförberedd, lugn och förväntansfull inför audition.” Christian Myrén

“Jag har arbetat med Malin som coach inför auditions både i England och i Sverige i ett par år nu och har utvecklats enormt efter arbetet med henne. Hon har gett mig många användbara redskap och insikter; om mitt arbete på scen men även om mig själv som skådespelerska och vad jag förmedlar. Hon ger alltid användbara och handfasta tips och jag lämnar alltid våra möten full av inspiration och energi! Förövrigt är hon en mycket bra pedagog, lyssnare och regissör. Hon är varm, inspirerande och godhjärtad!” 
Cajsa Jönsson

“Malin hjälpte mig oerhört mycket inför mitt prov till East 15 i London. Det var den skola som jag ville gå på och Malin gav mig verktyg och tips på hur jag skulle gå till väga för att ta mig in på just den skolan. Hon har så bra koll på vad olika skolor i Sverige och England letar efter och gav mig tips utifrån det. Hon är också en väldigt duktig regissör och hon hittar dem här små sakerna som kan göra ett framträdande perfekt! Tack igen Malin du är bäst!” 
Anton Sehlstedt

“Jag har arbetat med Malin både inför auditions och haft henne som regissör, och det som kännetecknar Malin mest är öppenhet. Malin ger utrymme för konstnärens egna val, hon har en värme och nyfikenhet som gör att hon är enkel att jobba med. Hon kan konsten att skapa ett tryggt rum med ramar av tydlighet och ärlighet. Jag är väldigt glad att fått jobba med Malin och önskar att det är många som ska få nöjet att arbeta med henne.”
Jannie Östergren

“Jag måste bara få berätta att jag dagen efter, när jag skulle agera, hittade en helt underbar närvaro! Det var så härligt! Har varit i en svacka då jag börjat tvivla på mig själv men denna upplevelse stärkte mig och jag fick känna på den härliga känslan av flow igen! Så, tusen tack! Malins övningar hjälpte mig verkligen!”
Astrid Johnsson 

“Första gången jag mötte Malin var då jag gick hennes workshops i Embodied Acting. Jag tyckte mycket om Malins sätt att lära ut, hennes noggrannhet och fokus. Jag utvecklade mig i min fysiska närvaro på scen genom de tekniker hon lärde ut. Jag fick sedan chansen att arbeta vidare med Malin då hon regisserade Katitzi på Ormteatern 2017 och Reginateatern 2018. Malin har ett bra öga för helheten, är noggrann och kul att jobba med. Jag imponeras särskilt av Malins tålamod och förmåga att lyfta fram skådespelarnas kreativitet för att få ut det mesta ur en scen. Jag arbetar gärna mer med Malin.”
Ingrid Sonnerby Ljungestig

”Malin gav mig coaching inför mitt framförande på World championships of performing arts 2019 och jag är tacksam för den feedback jag fick av henne. Jag vann på tävlingen två silver medaljer. Därför är jag ödmjukt glad över att jag fick tips på verktyg och tekniker utav Malin. Det var roligt att tillsammans med Malin undersöka olika sätt jag kan använda min kropp och röst för att få fram olika budskap.” Mirjana Krisanovic
Följ gärna Mirjanas resa som blind skådespelare på hennes facebooksida Mirjana’s adventures.